JE AUTO SNEL EN GEMAKKELIJK NAAR AUTOSLOPERIJ ROTTERDAM

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
 • Certified Clients
 • Autodemontage Rotterdam

  Autodemontage regio Rotterdam

  November 2013

  Veel mensen denken dat het slopen van auto’s een makkelijk baantje is maar je hebt hier erg veel kennis over de auto’s van nodig. Als autodemontage medewerker in Rotterdam moet je bijna net zoveel kennis van de auto’s hebben als een automonteur. De auto wordt namelijk voor een heel groot deel opnieuw gebruikt als de schade dat natuurlijk toe laat. Bij een gemiddeld ongeluk kan er namelijk vaak wel 90% van de auto gerecycled worden. De medewerkers van de sloperij in Rotterdam zien de werkzaamheden dus eerder als auto demontage dan de echt werkelijke sloop van auto’s. Alle onderdelen worden immers op een vakkundige manier uit de auto verwijderd en als het kan opnieuw te koop aangeboden in de omgeving van Rotterdam.


 • Autodemontage Rotterdam

  Sloopauto verkopen aan autodemontage bedrijf in Rotterdam

  November 2013

  Als je zelf de kennis bezit om een auto op de juiste manier uit elkaar te demonteren dan is het aan te raden om dit met jouw kapotte auto te doen in Rotterdam . Op die manier kun je nog het meeste geld aan jouw auto verdienen in Rotterdam. Dit doe je door de onderdelen die nog gebruikt kunnen worden te koop aan te bieden. Je moet hier natuurlijk ook wel de tijd voor hebben want anders kun je jouw auto ook te koop aanbieden bij een autodemontage bedrijf in Rotterdam. Dit is de meest veilige oplossing. Bij het vak autodemontage wordt er ook aandacht besteed aan het verwijderen van de vloeistoffen uit de auto. Zo wordt de brandstof waarop de auto rijdt uit de auto gezogen en ook andere vloeistoffen zoals de ruitenwisservloeistof worden op die manier uit de auto gehaald. Als je dit zelf wilt gaan doen heb je dus wel de nodige materialen nodig om je aan de regels te houden in Rotterdam.


Sloopauto gratis ophalen

Autodemontage en recycling

Op autosloperij-rotterdam kun je terecht om jouw sloopauto aan te bieden. De planner maakt een afspraak met jou en jouw sloopauto wordt opgehaald op de afgesproken datum en tijd. Wist je dat jouw sloopauto in de meeste gevallen nog geld waard is? Neem dus snel contact op!

 • Landelijke dekking
 • Snelle en transparante communicatie
 • GRATIS RDW vrijwaringsbewijs
 • Milieuvriendelijke recycling

AUTO ONDERDELEN

Auto onderdelen

Autosloperij-rotterdam heeft gebruikte en nieuwe auto onderdelen, ongeacht het merk en bouwjaar. De onderdelen zijn snel beschikbaar en bovendien voordelig geprijsd! Neem je een onderdeel af bij ons? Dan heb je recht op drie maanden garantie! Via het onderstaande formulier neem je contact met ons op.

 • Technische- en carrosserie- onderdelen voor elk type auto
 • Minimaal 3 maanden garantie
 • Gebruikte en nieuwe kwaliteitsonderdelen
 • Gratis levering door heel Nederland

© Copyright 2024 Van der Ven Auto’s - Partners