AUTOSLOPERIJ IN REGIO ROTTERDAM

 • Sloopauto

  Wat doen wij

  Gepost op: 14-09-2013

  Van der Ven Auto’s B.V. werkt aan een ‘duurzame totaaloplossing voor automobiliteit’. Deze bestaat uit de volgende bedrijfsactiviteiten:

  • Autorecycling
  • Autodemontage
  • Gebruikte- en nieuwe onderdelen
  • Export van onderdelen en occasions


  Autorecycling

  Van der Ven Auto’s koopt landelijk, regionaal en lokaal schade- en recyclingauto’s in en demonteert deze conform de hoogste milieunormen van Auto Recycling Nederland (ARN).

  De afdeling Demontage ontmantelt de demontageauto’s zorgvuldig en voegen de (her)bruikbare onderdelen toe aan het reeds groot arsenaal auto-onderdelen welke in ons 20.000m2 volledig geautomatiseerd magazijn opgeslagen liggen. De aanwezige vloeistoffen uit het recyclingvoertuig worden in tanks opgeslagen, de accu wordt verwijderd en overige restmaterialen apart worden verzameld. Wat verder overblijft vind zijn weg in de recyclingketen.

  Op dit moment wordt liefst 95% van ‘onze sloopauto’s’ gerecycled en krijgt op deze manier een tweede leven. Het streven voor 2015 is dat het recyclingpercentage stijgt naar 96,2%, dit i.s.m. met ARN. Samen op naar een duurzame automotive 2.0! Doet u mee?

© Copyright 2014 Van der Ven Auto’s - Partners