JE AUTO SNEL EN GEMAKKELIJK NAAR AUTOSLOPERIJ ROTTERDAM

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
 • Certified Clients
 • Sloopauto

  Wat doen wij

  Gepost op: 14-09-2013

  Van der Ven Auto’s B.V. werkt aan een ‘duurzame totaaloplossing voor automobiliteit’. Deze bestaat uit de volgende bedrijfsactiviteiten:

  • Autorecycling
  • Autodemontage
  • Gebruikte- en nieuwe onderdelen
  • Export van onderdelen en occasions


  Autorecycling

  Van der Ven Auto’s koopt landelijk, regionaal en lokaal schade- en recyclingauto’s in en demonteert deze conform de hoogste milieunormen van Auto Recycling Nederland (ARN).

  De afdeling Demontage ontmantelt de demontageauto’s zorgvuldig en voegen de (her)bruikbare onderdelen toe aan het reeds groot arsenaal auto-onderdelen welke in ons 20.000m2 volledig geautomatiseerd magazijn opgeslagen liggen. De aanwezige vloeistoffen uit het recyclingvoertuig worden in tanks opgeslagen, de accu wordt verwijderd en overige restmaterialen apart worden verzameld. Wat verder overblijft vind zijn weg in de recyclingketen.

  Op dit moment wordt liefst 95% van ‘onze sloopauto’s’ gerecycled en krijgt op deze manier een tweede leven. Het streven voor 2015 is dat het recyclingpercentage stijgt naar 96,2%, dit i.s.m. met ARN. Samen op naar een duurzame automotive 2.0! Doet u mee?

Sloopauto gratis ophalen

Autodemontage en recycling

Via Sloopauto-aanbieden kunt u gratis uw sloopauto aanbieden. Door middel van milieuvriendelijke autorecycling hergebruiken wij bepaalde onderdelen van uw sloopauto. Voor deze onderdelen ontvangt u een eerlijke vergoeding. Daarnaast bieden wij een gratis ophaalservice en verzorgen wij eveneens de administratie! Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

 • GRATIS landelijke ophaalservice
 • Eerlijke contante vergoeding
 • Direct een GRATIS RDW vrijwaringsbewijs
 • Milieu vriendelijke autodemontage

AUTO-ONDERDELEN

Nieuwe auto onderdelen

Sloopauto-aanbieden.nl levert nieuwe en gebruikte auto-onderdelen, ongeacht het merk of bouwjaar. De onderdelen zijn verkrijgbaar via een geautomatiseerd magazijn en zijn bovendien scherp geprijst! De onderdelen hebben bij ons een garantie van 3 maanden! Vraag dus vandaag nog een auto onderdeel op via onderstaand formulier.

 • Technische- en carrosserie- onderdelen voor elk type auto
 • Minimaal 3 maanden garantie
 • Gebruikte en nieuwe kwaliteitsonderdelen
 • Gratis levering door heel Nederland

© Copyright 2024 Van der Ven Auto’s - Partners