JE AUTO SNEL EN GEMAKKELIJK NAAR AUTOSLOPERIJ ROTTERDAM

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
 • Certified Clients
 • Sloopauto

  Sloopauto verkopen sloopregeling regio Rotterdam en omstreken subsidie regeling.

  Gepost op: 02-12-2013

  De gemeente Rotterdam heeft een interessante subsidieregeling ingericht om de afvoer van de oude, milieuvervuilende personenauto’s en bestelwagens te aan te moedigen voor een schoner Rotterdam. Daarnaast wordt er een aankoop premie uitgekeerd aan Rotterdamse auto rijders die een elektrische auto of één op groen gas hiervoor terug koopt.


  De subsidiebedragen van de gemeente Rotterdam om je vervuilende auto te laten recyclen in 2014 kunnen op elk moment worden gepubliceerd in Rotterdam e.o.. De sloop regeling Rotterdam is slechts van tijdelijke aard tot het beschikbare bedrag á 8 miljoen euro is uitgekeerd voor de afvoer van kapotte sloopwagens.


  Welke defecte schade auto komt in aanmerking voor extra sloop vergoeding bij subsidieregeling Rotterdam in 2014?
  Op dit moment komen zo’n 17.000 auto’s en ruim 6.000 bestelauto’s in aanmerking voor deze aantrekkelijke Rotterdamse sloop regeling. Naast deze subsidieregeling geeft de gemeente Rotterdam geen nieuwe parkeervergunning meer af voor diesels ouder dan 2005 en benzine auto’s ouder dan juli 1992. Vanzelfsprekend worden bestaande Rotterdamse parkeer vergunningen gerespecteerd.


  Extra geld vergoeding van auto recycling bedrijf Rotterdam regionaal bovenop premie bedrag sloopregeling gemeente Rotterdam.
  Van der Ven Auto’s heeft reeds jarenlange ervaring opgebouwd in deze specifieke expertise: duurzame autorecycling en –demontage in regio Rotterdam. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van de sloopauto opkoop dienst Rotterdam gebruik maken. Al vele Rotterdammers zijn u voorgegaan met het afvoeren van diens sloop auto! Dit vanwege onder andere de hoge opkoop prijs die Venauto.nl (naast de subsidie van de gemeente Rotterdam) contant aan je betaald dankzij de grootschalige Rotterdamse auto-inkoop.


  Verzekerd van milieuvriendelijke auto demontage in Rotterdam bij auto recycling bedrijf Venauto.nl.
  Als marktleider duurzame autorecycling van Nederland wordt er gewerkt conform scherpe regelgeving van Auto Recycling Nederland (ARN). Het bedrijf is ingericht met de meest moderne demontage- en recyclingapparatuur, zodat we i.s.m. ARN het recyclingpercentage nóg verder kunnen verhogen van 95- naar 96,2% in 2015. Van der Ven Auto’s streeft samen met de gemeente Rotterdam naar een duurzame automotive, doet u mee? Online sloop auto taxatie platform Rotterdam: gratis aanbieden, snel verkopen en kosteloos laten ophalen bij de specialist! - Hoge contante verkoop prijs - Directe afgifte RDW erkende vrijwaring - Gratis transportservice - Online aanbieden via venauto.nl - Milieuvriendelijke autorecycling - Adequate planning voor snel ophalen auto’s - Élke auto op iédere locatie - Afspraak = afspraak - ‘…..’ Jij vraagt, wij draaien

Sloopauto gratis ophalen

Autodemontage en recycling

Via Sloopauto-aanbieden kunt u gratis uw sloopauto aanbieden. Door middel van milieuvriendelijke autorecycling hergebruiken wij bepaalde onderdelen van uw sloopauto. Voor deze onderdelen ontvangt u een eerlijke vergoeding. Daarnaast bieden wij een gratis ophaalservice en verzorgen wij eveneens de administratie! Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

 • GRATIS landelijke ophaalservice
 • Eerlijke contante vergoeding
 • Direct een GRATIS RDW vrijwaringsbewijs
 • Milieu vriendelijke autodemontage

AUTO-ONDERDELEN

Nieuwe auto onderdelen

Sloopauto-aanbieden.nl levert nieuwe en gebruikte auto-onderdelen, ongeacht het merk of bouwjaar. De onderdelen zijn verkrijgbaar via een geautomatiseerd magazijn en zijn bovendien scherp geprijst! De onderdelen hebben bij ons een garantie van 3 maanden! Vraag dus vandaag nog een auto onderdeel op via onderstaand formulier.

 • Technische- en carrosserie- onderdelen voor elk type auto
 • Minimaal 3 maanden garantie
 • Gebruikte en nieuwe kwaliteitsonderdelen
 • Gratis levering door heel Nederland

© Copyright 2024 Van der Ven Auto’s - Partners