AUTOSLOPERIJ IN REGIO ROTTERDAM

 • Sloopauto aanbieden

  Wat betekent een sloopauto?

  Gepost op: 1 November 2013

  Als jouw auto zo erg beschadigd is geraakt dat deze niet meer te herstellen of goed te besturen is dan is waarschijnlijk alleen de autosloperij uiteraard benaderbaar vanuit Rotterdam nog een geschikte plek voor jouw sloopauto. De schade aan de auto herstellen zou immers een te hoge prijs bedragen en daarom kun je maar beter voor de verkoop aan de sloperij online in Rotterdam kiezen. Je kiest dan eieren voor je geld want je bent dan van de auto verlost en je krijgt hier ook nog eens een vergoeding voor.

 • Sloopauto

  Voertuig aanbieden - Vergoeding

  Gepost op: 1 Oktober 2013

  De hoogte van de vergoeding hangt af van de schade die het voertuig heeft en hoeveel onderdelen er nog in de auto zitten die nog opnieuw gebruikt kunnen worden. Het bedrag zou zomaar eens enkele honderden euro’s kunnen bedragen als je geluk hebt. Omdat het gevaarlijk kan zijn om met een kapotte auto de weg op te gaan kunnen veel sloperijen je ook helpen met het vervoer van de auto naar de autosloperij in Rotterdam. Zij hebben een auto ter beschikking waarop zij andere auto’s kunnen vervoeren en zo hoef je niet de weg op met een ongeschikte auto. Vaak kan de sloperij het transport kosteloos verzorgen in Rotterdam.


  Gratis RDW vrijwaring

  Gepost op: 1 Oktober 2013

  Bij de verkoop van jouw auto krijg je ook een belangrijk document van de medewerkers van de sloperij overhandigd in Rotterdam. Dit zogenaamde vrijwaringbewijs is een document waarmee je aan kunt tonen dat je de auto verkocht hebt aan de sloperij in Rotterdam. De auto wordt dan van jouw naam op de naam van het sloopbedrijf gezet. Dan zijn zij verantwoordelijk voor de dingen die er nog met de auto gebeuren.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling van sloopauto's gebeurt op een professionele werkplek waar te allen tijde op milieuvriendelijke wijze wordt gewerkt. Onderdelen worden voorzichtig verwijderd om vervolgens voor recycling aan te bieden.

Import en export auto'sNationale dekking

Een autosloperij is gemakkelijk te vinden in jouw regio. Wij zijn bereikbaar in heel Nederland met onze sloopauto ophaalservice.

Gratis ophalen sloopautoHoe gaat het in zijn werk?

Indien je een sloopauto in bezit hebt, kun je via het contactformulier contact opnemen. De planner neemt dan contact met jou op om een afspraak te maken.

© Copyright 2014 Van der Ven Auto’s - Partners