JE AUTO SNEL EN GEMAKKELIJK NAAR AUTOSLOPERIJ ROTTERDAM

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
 • Certified Clients
 • Geld verdienen

  Geld verdienen aan een sloopauto in Rotterdam

  Gepost op: 13-11-2013

  Wanneer jouw auto niet meer in staat is om normaal op de weg te rijden kan jouw sloopauto toch nog wat geld waard zijn, zo ook in de buurt van Rotterdam. Dat is het namelijk het geval wanneer je een sloopauto hebt, dat is een auto die bijvoorbeeld beschadigd is geraakt bij een ongeluk. Een autosloop kan (soms tegen een vergoeding) jou auto op komen halen bij jouw thuis in de regio van Rotterdam. Zij kopen deze auto dan van je over om hem helemaal uit elkaar te gaan demonteren. Wanneer jouw auto helemaal Total loss is gereden dan zul je natuurlijk wat minder geld voor jouw sloopwagen in Rotterdam krijgen dan wanneer alleen de achterkant beschadigd is. Als de achterkant ernstig beschadigd is kan het namelijk zo zijn dat het motorblok nog helemaal werkt en dat kan je veel geld opleveren.

 • Sloopauto in Rotterdam online aanbieden

  Gepost op: 13-11-2013

  Autosloop bedrijven in Rotterdam zijn vaak online georiënteerd en zijn professioneel ingericht. Modern ophaal materiaal, deskundige medewerkers en een grote voorraad aan geteste gebruikte onderdelen. Het voormalige autokerkhof verdwijnt meer en meer. Moderne autodemontage is steeds meer in opkomst en dit komt ten goede aan de dienstverlening

 • Sloopauto verkopen in de regio van Rotterdam

  Gepost op: 13-11-2013

  Een andere manier om geld aan jouw sloopauto te verdienen is om deze in zijn geheel aan te bieden op internet in Rotterdam. Autosloperijen in Rotterdam besluiten dan nog wel eens om jouw auto te gaan kopen en de onderdelen die hier nog in zitten te recyclen. Dat is bij heel veel ongelukken wel mogelijk omdat je vaak nog liefst 90% van de auto nog opnieuw kunt gebruiken.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling van sloopauto's gebeurt op een professionele werkplek waar te allen tijde op milieuvriendelijke wijze wordt gewerkt. Onderdelen worden voorzichtig verwijderd om vervolgens voor recycling aan te bieden.

Import en export auto'sNationale dekking

Een autosloperij is gemakkelijk te vinden in jouw regio. Wij zijn bereikbaar in heel Nederland met onze sloopauto ophaalservice.

Gratis ophalen sloopautoHoe gaat het in zijn werk?

Indien je een sloopauto in bezit hebt, kun je via het contactformulier contact opnemen. De planner neemt dan contact met jou op om een afspraak te maken.

Sloopauto gratis ophalen

Autodemontage en recycling

Op autosloperij-rotterdam kun je terecht om jouw sloopauto aan te bieden. De planner maakt een afspraak met jou en jouw sloopauto wordt opgehaald op de afgesproken datum en tijd. Wist je dat jouw sloopauto in de meeste gevallen nog geld waard is? Neem dus snel contact op!

 • Landelijke dekking
 • Snelle en transparante communicatie
 • GRATIS RDW vrijwaringsbewijs
 • Milieuvriendelijke recycling

AUTO ONDERDELEN

Auto onderdelen

Autosloperij-rotterdam heeft gebruikte en nieuwe auto onderdelen, ongeacht het merk en bouwjaar. De onderdelen zijn snel beschikbaar en bovendien voordelig geprijsd! Neem je een onderdeel af bij ons? Dan heb je recht op drie maanden garantie! Via het onderstaande formulier neem je contact met ons op.

 • Technische- en carrosserie- onderdelen voor elk type auto
 • Minimaal 3 maanden garantie
 • Gebruikte en nieuwe kwaliteitsonderdelen
 • Gratis levering door heel Nederland

© Copyright 2024 Van der Ven Auto’s - Partners