JE AUTO SNEL EN GEMAKKELIJK NAAR AUTOSLOPERIJ ROTTERDAM

Start met je kenteken

Met je kenteken ontvangen wij de gegevens van je auto, zo kunnen wij een nauwkeurig bod doen.

Ontvang gratis het hoogste bod

Onze ervaren medewerkers halen het maximale uit je auto. Leeftijd en conditie maakt niet uit.

Gratis ophaalservice en vrijwaring

Dagelijks rijden onze 30 vrachtwagenchauffeurs door het land die je auto snel ophalen en RDW vrijwaren. De kosten voor het ophalen én het vrijwaren nemen wij voor onze rekening.

Bij ophalen direct uitbetaald

Verkoop zonder gedoe! De afgesproken prijs betalen we je direct, afspraak is afspraak.

Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Verkoop snel je auto Vrijblijvend het hoogste bod op je auto. Vul de velden in om een bod te ontvangen voor de met kenteken .
Draag bij aan een beter milieu en verkoop je auto nu aan het grootste en duurzaamste autodemontagebedrijf van Nederland.
Trust items Je aanvraag is beveiligd. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen. Van der Ven Auto's is marktleider in de autodemontage branche en is als familiebedrijf betrokken bij je privacy.
Gefeliciteerd Je aanvraag is correct ontvangen. De Taxatie wordt uitgevoerd door: Van der Ven Auto's. Je ontvangt zo snel mogelijk de taxatie. Wil je NU een bod? Bel ons dan direct op 0165 523 911
 • Certified Clients
 • Sloopauto

  Wat is een autosloperij?

  Sloopauto naar de sloperij in Rotterdam

  Als jouw auto zo erg beschadigd is geraakt dat deze niet meer te herstellen of goed te besturen is dan is waarschijnlijk alleen de autosloperij uiteraard benaderbaar vanuit Rotterdam nog een geschikte plek voor jouw sloopauto. De schade aan de auto herstellen zou immers een te hoge prijs bedragen en daarom kun je maar beter voor de verkoop aan de sloperij online in Rotterdam kiezen. Je kiest dan eieren voor je geld want je bent dan van de auto verlost en je krijgt hier ook nog eens een vergoeding voor.

 • Sloopauto Rotterdam

  Sloopauto verkopen online aan sloperij in de omgeving van Rotterdam

  Sloopauto naar de sloperij in Rotterdam

  De hoogte van de vergoeding hangt af van de schade die het voertuig heeft en hoeveel onderdelen er nog in de auto zitten die nog opnieuw gebruikt kunnen worden. Het bedrag zou zomaar eens enkele honderden euro’s kunnen bedragen als je geluk hebt. Omdat het gevaarlijk kan zijn om met een kapotte auto de weg op te gaan kunnen veel sloperijen je ook helpen met het vervoer van de auto naar de autosloperij in Rotterdam. Zij hebben een auto ter beschikking waarop zij andere auto’s kunnen vervoeren en zo hoef je niet de weg op met een ongeschikte auto. Vaak kan de sloperij het transport kosteloos verzorgen in Rotterdam.

 • Sloopauto

  Gratis RDW erkent vrijwaring bewijs bij verkoop van uw auto

  Sloopauto naar de sloperij in Rotterdam

  Bij de verkoop van jouw auto krijg je ook een belangrijk document van de medewerkers van de sloperij overhandigd in Rotterdam. Dit zogenaamde vrijwaringbewijs is een document waarmee je aan kunt tonen dat je de auto verkocht hebt aan de sloperij in Rotterdam. De auto wordt dan van jouw naam op de naam van het sloopbedrijf gezet. Dan zijn zij verantwoordelijk voor de dingen die er nog met de auto gebeuren.

Milieuvriendelijke autodemontageMilieuvriendelijke recycling.

De recycling van sloopauto's gebeurt op een professionele werkplek waar te allen tijde op milieuvriendelijke wijze wordt gewerkt. Onderdelen worden voorzichtig verwijderd om vervolgens voor recycling aan te bieden.

Import en export auto'sNationale dekking

Een autosloperij is gemakkelijk te vinden in jouw regio. Wij zijn bereikbaar in heel Nederland met onze sloopauto ophaalservice.

Gratis ophalen sloopautoHoe gaat het in zijn werk?

Indien je een sloopauto in bezit hebt, kun je via het contactformulier contact opnemen. De planner neemt dan contact met jou op om een afspraak te maken.

Sloopauto gratis ophalen

Autodemontage en recycling

Op autosloperij-rotterdam kun je terecht om jouw sloopauto aan te bieden. De planner maakt een afspraak met jou en jouw sloopauto wordt opgehaald op de afgesproken datum en tijd. Wist je dat jouw sloopauto in de meeste gevallen nog geld waard is? Neem dus snel contact op!

 • Landelijke dekking
 • Snelle en transparante communicatie
 • GRATIS RDW vrijwaringsbewijs
 • Milieuvriendelijke recycling

AUTO ONDERDELEN

Auto onderdelen

Autosloperij-rotterdam heeft gebruikte en nieuwe auto onderdelen, ongeacht het merk en bouwjaar. De onderdelen zijn snel beschikbaar en bovendien voordelig geprijsd! Neem je een onderdeel af bij ons? Dan heb je recht op drie maanden garantie! Via het onderstaande formulier neem je contact met ons op.

 • Technische- en carrosserie- onderdelen voor elk type auto
 • Minimaal 3 maanden garantie
 • Gebruikte en nieuwe kwaliteitsonderdelen
 • Gratis levering door heel Nederland

© Copyright 2024 Van der Ven Auto’s - Partners